Persoonlijke Trainingsbegeleiding

Met een jarenlange ervaring als wedstrijd- en toerwielrenner, zijn passie voor de wetenschappelijke benadering van trainingsmethodieken en toepassing van krachttraining in de wielersport, heeft Piet Brummel (*) in een reeks van jaren, een grote hoeveelheid van documenten en wetenschappelijke publicaties bestudeerd en hieruit heel veel kennis eigen gemaakt.

Aan de hand van deze kennis en zijn persoonlijke ervaringen, werd een trainingsprogramma ontwikkeld, wat op elke individuele sporter kan worden afgestemd. Als Personal Trainer begeleid Piet Brummel nu elke geinteresseerde individuele wielrenner/ wielrenster die op recreatieve- of competitieve wijze het wielrennen beoefend en gebruik wil maken van zijn kennis en het daarbij horende "Begeleidings- en Trainingsprogramma".

Deze exclusieve trainingsbegeleiding is, door de zeer geringe kosten, zeer toegankelijk voor vrijwel elke deelnemer. Als je deelnemer/ster wordt bij één van onze teams ( Cycloteam Veluwe of Cliniclowns Cycling Team  ) ontvang je tevens nog een aanmerkelijke korting op de standaard kosten.

(*) Als lid van de Wielervereniging De IJsselstreek heeft Piet Brummel diverse jaren in meerdere KNWU licentie-categoriën wielerwedstrijden gereden t.w. Nieuweling, Amateur, Liefhebber en als Amateur B. Tijdens zijn voorlaatste wedstrijd seizoen in 2009 werd nog deelgenomen aan de Internationale senioren games in Zeeland (wegwedstrijd over 90 km) en werd een verdienstelijke 16e plaats behaald.