Cliniclowns Cycling Team

Begin 2017 kwamen wij in gesprek met Stichting Cliniclowns Nederland. Naar aanleiding van dit overleg is, in samenwerking met en goedkeuring van Stichting Cliniclowns Nederland, overeenstemming bereikt om binnen de organisatie van Stichting Cycloteam Veluwe, een nieuw recreatief wielerteam te vormen onder de naam "Cliniclowns Cycling Team". Dit team is, in tegenstelling tot ons Cycloteam Veluwe ( regionaal gericht ), bedoelt voor alle belangstellende recreatieve toer- en wielerliefhebbers/sters in heel Nederland.

Cliniclowns :
Zieke en gehandicapte kinderen worden vaak geconfronteerd met hun gebreken, met wat zij niet kunnen. Cliniclowns focust zich op de kwaliteiten van elk kind. Door met ze te spelen creëren zij tijdelijke een omgeving zonder beperkingen. De Cliniclowns laten deze kinderen lachen, ontspannen en genieten. En dat gebeurt overal in Nederland, ook bij jou in de buurt!!

Met dit team willen wij een zo groot mogelijke aantal recreatieve toer- en wielerliefhebbers ( vanaf 10 - 85 jaar ) bij elkaar brengen, die zich graag tijdens hun sportieve inspanningen ook in willen zetten voor het permanent promoten, met onze exclusieve teamkleding, voor de Cliniclowns. Het team heeft sportief gezien tot doel, het stimuleren en bevorderen van het toerfietsen in de ruimste zin met o.a. het laagdrempelig verlenen van verantwoorde trainingsondersteuning vanuit je huidige situatie, naar een verbeterd prestatieniveau. Deelnemers/sters vanaf 16 jaar kunnen, tegen een gereduceerde kostprijs, hun trainingen en prestatieniveau verbeteren met ons exclusieve "Begeleidings- en Trainingsprogramma". 

Onze doelstellingen realiseren wij door :
-  de verkoop van onze exclusieve teamkleding.
-  het aanbieden van sporttechnische ondersteuning en advies.
-  het aanbieden van ons "Begeleidings- en Trainingsprogramma", gericht op jouw persoonlijke doelstelling(en) en mogelijkheden.
-  het geven van presentaties over ons exclusieve "Begeleidings- en trainingsprogramma"
-  het in teamverband of individueel deelnemen aan nationale en internationale (toer)tochten.
-  het op termijn organiseren van één of meerdere prestatiegerichte toertochten.

Dit alles in combinatie met het onder de aandacht brengen van de CliniClonws, onze sponsoren en donateurs.

Stichting Cycloteam Veluwe heeft in tegenstelling tot een vereniging, geen leden.
Onze deelnemers (v/m) betalen dus geen lidmaatschap of contributie.

Sponsoren van dit team zijn :

-  MAZO  vloeren/houtbouw        website : http://www.mazo.nu/
Carpet M2 projectstoffering   
LORINI  website : https://www.lorini-sports.com/
Stefan van Essen  Fotografie                    website : http://www.svanessen.nl/
Sagitarius IT Solutions    't Harde website : http://sagitarius.it/index.html
KLAVER 4 RECLAME   't Harde    website : http://www.klaver4reclame.nl/